Editare & Proiectare

Editare


Proiectare


Adobe Creative Suite (CS)  este o suită de aplicații software de design grafic, de editare video și de dezvoltare web dezvoltate de Adobe Systems. Fiecare ediție a constat din mai multe aplicații Adobe, de exemplu, Photoshop, Acrobat, Premiere Pro sau After Effects, InDesign și Illustrator, care sunt aplicațiile standard pentru proiecte de design grafic, audio si video.

CorelDraw (stil CorelDRAW) este un editor de grafică vectorial dezvoltat și comercializat de Corel Corporation. Se comercializeaza sub numele de Corel’s Graphics Suite, care îmbină CorelDraw cu editorul bitmap-image Corel Photo-Paint, precum și alte programe legate de grafică. CorelDraw este conceput pentru a edita imagini bidimensionale, cum ar fi logo-uri și postere.

CAD sau proiectarea și proiectarea asistată de calculator (CADD), este o tehnologie pentru proiectare și documentație tehnică, care înlocuiește procesul de elaborare manuală cu un proces automatizat.

Dacă sunteți designer, arhitect sau inginer, probabil că ați folosit programe CAD 2D sau 3D precum AutoCAD LT. Aceste programe software utilizate pe scară largă vă pot ajuta să proiectați documentația de construcție, să explorați ideile de proiectare, să vizualizați concepte prin realizări fotorealiste și să simulați modul în care un design își desfășoară activitatea în lumea reală.